vídeo resumvídeo íntegrefotogaleria

 

 

El proper dia 22 d’abril és l’aniversari d’en Jordi Cuixart, i és per aquest motiu els seus familiars i amics juntament amb Òmnium Cultural, organitzem un gran acte d’homenatge per reclamar la seva llibertat i la de tots els presos polítics. L’acte tindrà lloc a partir de les 11h30 i durarà fins a les 20h a Sta. Perpètua de Mogoda, el seu municipi natal.

Cultura contra la repressió és un esdeveniment cultural i familiar on hi participaran grups de cultura popular, animació infantil, músics reconeguts i persones referents de diversos àmbits culturals com actors, escriptors, pintors, etc.

La jornada començarà amb una cercavila que desfilarà des de la plaça de la Vila fins el Parc de la Ribera (ubicació). Les actuacions culturals i musicals tindran lloc dins del parc, a l’espai dels Deskoncerts, que també comptarà amb una zona habilitada per menjar amb food-trucks on la gent s’hi pugui estar tot el dia.

 

Les actuacions musicals comptaran amb Gossos, Companyia Elèctrica Dharma, Xavi Sarrià en acústic, Itaca Band, Gerard Quintana i Josep Thió, Brams, Animal, Gemma Humet, Roba Estesa, Quartet Mèlt, Sara Terraza & The Black Sheep, La Belluga, Pink Poni, BrassBand, Pau Poch, Òscar Dalmau, Òscar Andreu, David Selvas, Laura Rossel, Peyu, Pep Planas, Elisabet Casanovas, Natza Farré, Oriol de Balanzó, Anna Sahun, i altres actuacions sorpresa… per reclamar la llibertat dels presos polítics i exiliats.

US HI ESPEREM!

 

FAQ’s PREGUNTES FREQÜENTS

 

S’haurà de pagar per entrar? No, l’entrada és gratuïta. Tanmateix, a la parada d’Òmnium hi haurà unes guardioles per recaptar fons per la Caixa de la Solidaritat.

Hi haurà zona de restauració? Sí, hi haurà una àmplia zona de restauració amb gran varietat. També hi trobareu menjar per celíacs, vegetarians i vegans.

Hi haurà una zona amb activitats infantils? Sí, hi haurà un espai infantil on els nens trobaran diferents jocs i manualitats per fer. Els nens hauran d’anar acompanyats en tot moment pel seu tutor legal.

L’espai està habilitat per persones amb mobilitat reduïda? Hi haurà lavabos habilitats. Tot el recinte accessible per les cadires de rodes. Cal tenir en compte que el terra és un camp no pavimentat.

Hi haurà guarda-roba? No, el recinte no disposa d’aquest servei.

Hi haurà caixers automàtics? No, el recinte no disposa d’aquest servei.

Es podrà pagar amb targeta de crèdit? No

Hi ha espai de primers auxilis? Sí, tal i com marca la llei, hi haurà un punt habilitat de primers auxilis amb personal qualificat i ambulància.

Si tinc un problema a qui puc comunicar la incidència? Qualsevol incidència podreu adreçar-vos a la zona de la parada d’Òmnium

Si sóc un dels guanyadors/es de la panera, on puc passar-la a recollir? El mateix diumenge, cap a les 18h, es farà el sorteig de les 5 paneres culturals. Dimarts 24 d’abril, ens posarem en contacte amb els guanyadors i ja ens posarem d’acord amb cadascú per concretar-ho.

Com arribar-hi? Aquesta jornada es celebra al Parc de la Ribera, al lloc dels Deskoncerts. Aquest parc està situat al carrer de les Minetes amb Avinguda de l’Onze de Setembre de Santa Perpètua de Mogoda.

Hi haurà prou lloc per aparcar? Molt proper al parc, a uns 15 minuts caminant, hi ha aparcaments on podreu deixar el vostre vehicle tot i que des de l’organització recomanem l’ús dels transports públics per a desplaçar-s’hi.

Com hi puc arribar?

Punt exacte de l’esdeveniment: Parc de la Ribera, entre el C/les Minetes i l’Av./ Onze de Setembre 

En vehicle
Accés directe per les carreteres fins al Parc de la Ribera de Santa Perpètua:

Des de Barcelona:
– Per la carretera:  C-17 Autovia de l’Atmella, sortida Mollet del Vallès – Santa Perpetua de Mogoda – C-59
– Per l’autopista: C-33 Sortida 1,1, – C-59 – Mollet del Vallès – Santa Perpetua de Mogoda

Des de Sabadell:
Per la carretera: B-140

Des de Girona:
– Per la carretera: C-17 Autovia de l’Atmella, sortida direcció C-59 Caldes de Montbui – Mollet del Vallès – CIM Vallès
– Per l’autopista: AP-7 Autopista del mediterrani. Sortida 17 direcció C-59 Caldes de Montbui – Mollet del Vallès – CIM Vallès

Des de Tarragona:
Per l’autopista: AP-7 Autopista del mediterrani. Sortida 17 direcció C-59 Caldes de Montbui – Mollet del Vallès – CIM Vallès

En tren
Línies ferroviàries

R-3 Barcelona – Puigcerdà, estació de Sant Perpètua de Mogoda.

Consulta els horaris  de tren aquí

Com arribar de l’estació a l’esdeveniment? https://goo.gl/maps/UHNtWvMvarF2

 RENFE Tel. 902 24 02 02 www.renfe.es

En autobús
Línies d’autobusos

  • Sabadell – Santa Perpètua de Mogoda – Badalona SAGALÉS
    • Consulta els horaris aquí
  • Barcelona – Santa Perpètua de Mogoda – Caldes SEGALÉS
    • Consulta els horaris aquí

SAGALÉS Tel. 93 865 04 00 www.sagales.com  e-mail: [email protected]