Actualitat

“Exigim la fi de la repressió”, comunicat dels presos polítics catalans

By 14 July, 2018 No Comments

COMUNICAT DEL GRUP DE PRESES I PRESOS POLÍTICS DES DE LES PRESONS DE PUIG DE LES BASSES I LLEDONERS

1) Volem agrair una vegada més les infinites mostres de suport que rebem dia rere dia, des de la participació en actes públics i manifestacions, al manteniment de la Caixa de Solidaritat. El vostre compromís no fa més que enfortir les nostres profundes conviccions pacífiques i democràtiques.

2) Després de la decisió de l’Audiència de Schleswig-Holstein, exigim de nou la nostra posada en llibertat immediata, el retorn de tots els exiliats i que s’aturi la repressió contra el conjunt del sobiranisme, així com els atacs sistemàtics a la llibertat d’expressió tant a Catalunya com a l’Estat espanyol

3) Ens reafirmem en les nostra innocència i el no reconeixement de cap dels delictes que se’ns imputa i és per això que demanem l’arxivament de la causa i la resta de causes obertes contra el moviment sobiranista.

4) Volem reiterar una vegada més el nostre compromís insubornable en la defensa de la cohesió social, la democràcia i les llibertats individuals i col·lectives, així com el diàleg entre totes les parts com a única eina possible per a la resolució dels conflictes polítics.

A Lledoners i el Puig de les Basses, el 14 de juliol de 2018

DOLORS BASSA
JORDI CUIXART
CARME FORCADELL
JOAQUIM FORN
ORIOL JUNQUERAS
RAÜL ROMEVA
JOSEP RULL
JORDI SÀNCHEZ
JORDI TURULL