FAQ’S

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

ÒMNIUM CULTURAL
G-08310070
C. Diputació, 276, principal. 08009 Barcelona
[email protected]

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Tractem les dades personals dels usuaris per gestionar l’adhesió dels usuaris a la campanya “Us volem a casa”, desenvolupar tot tipus d’accions, realitzar comunicacions informatives i comercials, també per via electrònica, vinculades amb la campanya, i, si s’escau, gestionar les donacions que facin els usuaris a través del Web.

Si es recullen dades personals a través de formularis, serà necessari que s’omplin els camps assenyalats com a obligatoris. El fet de no omplir-les o omplir-les parcialment, podria suposar que no es pugui atendre el tràmit o petició de l’usuari o l’alta del soci.

Quant de temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals dels usuaris es conservaran mentre no es sol·liciti la seva supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les dades podran comunicar-se a entitats vinculades a Òmnium en l’àmbit de la cultura i la llengua catalanes, per a les mateixes finalitats referides anteriorment.

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la cancel·lació o supressió quan ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs revocar el consentiment per a l’enviament de comunicacions comercials i exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a [email protected].

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació sobre qualsevol d’aquests drets, pots adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).